Studiofotografie

Cakesmash fotografie

Als jouw kindje de eerste verjaardag gaat vieren is een cakesmash de ultieme manier om dit leuk vast te leggen. De studio kleden we feestelijk aan. We hangen slingers op, leggen cadeautjes neer en ballonnen om mee te spelen. Een speciale taart met een extra veel botercrème of slagroom zetten we midden tussen de spulletjes neer. We zorgen ervoor dat je kindje lekker gaat genieten van van deze taart met prachtige foto’s tot gevolg. De cakesmash foto’s zijn uitermate geschikt voor de uitnodiging van de eerste verjaardag mee te versturen en natuurlijk prachtige herinneringen voor later. In mijn studio in Sint Geertruid (vlakbij Maastricht) beschik ik over alle plaats om een fantastische shoot te houden.

Studio Fotografie Cakesmash

Als je kindje zich helemaal heeft volgegeten en plakt door alle botercrème of slagroom is het tijd om af te lsuiten met een baddersessie. Een cakesmash is eigenlijk niet compleet als je dit niet doet. We gebruiken een grote soepketel met lekker warm water en een beetje douchegel. We leggen de restanten van de taart naast de ketel neer en genieten van het schouwspel wat gaat gebeuren: cake eten in bad!

Om de cakemash goed te laten verlopen en af te ronden is het belangrijk dat je schone kleren meeneemt en materiaal om je kindje te verzorgen. Ik zorg ervoor dat je een verschoningsplek hebt zodat je op je gemak je kindje weer helemaal schoon kan maken.

Sluit Menu