Studiofotografie

Gezin fotografie

Je lieve gezin op de foto zetten is natuurlijk het mooiste wat er is. Een leuke foto afdrukken op canvas voor boven de bank of om cadeau te geven aan opa en oma is natuurlijk een geweldig idee. Helaas kennen we allemaal dezelfde problemen met een leuke foto maken van ons gezin. Niet iedereen staat er even leuk op, of je staat er zelf niet op omdat je de foto aan het maken bent! Dat is natuurlijk zonde, want je wilt alleen maar het mooiste resultaat hebben. In mijn studio maken we plaats om de leukste en mooiste foto’s te maken. Iedereen krijgt alle ruimte en tijd om mooi en professioneel vastgelegd te worden. In alle rust nemen we de tijd om ook rustig de kinderen op de foto te krijgen. In mijn studio in Sint Geertruid (vlakbij Maastricht) heb ik plaats om een gezin en ieder apart op de foto te krijgen.

Studio Fotografie Gezin

Bij een fotoshoot beperken we ons natuurlijk niet tot één foto. We maken alles wat we leuk vinden. We nemen de tijd om het goed te doen. Ieder idee is natuurlijk welkom, dus als je iets creatiefs gevonden of bedacht hebt kunnen we dit in de studio proberen. Voor de kinderen is het bijvoorbeeld leuk om hun favoriete speelgoed of knuffel mee te nemen. Zo krijgen ze snel een vertrouwde omgeving en zorgen we ervoor dat ze er met hun mooiste glimlach worden vastgelegd op de foto.

Je hebt de ruimte om van kleding te wisselen en spullen mee te nemen. Voor de kleintjes kan ik een verschoonkussen klaarzetten zodat ook daar rustig aan gewerkt kan worden.

Heb je interesse? Neem gerust contact op! Ik heb altijd wel een plekje beschikbaar in de studio.

Sluit Menu