Studiofotografie

Newborn fotografie

Je kindje is net geboren en je wilt meteen de mooiste foto’s vastleggen. Newborn fotografie richt zich volledig op het maken van een pasgeboren baby. Zodra je kindje voor het eerste in je armen ligt weet je niet hoe gelukkig je bent. Wat een absoluut genot om ze vast te houden, terwijl ze zo klein en fragiel zijn. Een baby maakt iedere dag reuze sprongen in de ontwikkeling en de groei. Zelf krijg je er niets van mee en blijft het jouw kleine kindje: totdat je de foto’s bekijkt. Dan blijkt hoe hard ze groeien en is het lastig voor te stellen dat ze ooit zo klein zijn geweest!. Newborn fotografie is een fantastische manier om je kindje vast te leggen om nog lang van te genieten. We maken in de studio de mooiste foto’s zoals jullie dat graag willen hebben. Je kunt wat assecoires meenemen als een dekentje of een leuk pakje. Op die manier leggen we de baby voor eeuwig vast. In mijn studio in Sint Geertruid (vlakbij Maastricht) heb ik alle plaats en ruimte om dit op een prachtige manier vast te leggen.

Studio Fotografie Newborn

We moeten bij newborn fotografie rekening houden met enkele belangrijke zaken. Zo moeten we niet té vroeg beginnen aan de foto’s. In de eerste week kan een pasgeborene nog last hebben van berg, geelzucht of huidsmeer. Daar kunnen we beter even op wachten. Zeker ook als je als ouder op de newborn foto’s wil staan kan het zijn dat de eerste week nogal veel gevraagd is. In de tweede / derde week is het ideaal om dit te plannen.

Voorafgaand aan de fotoshoot is het verstandig je kindje te voeden. Zo wordt het rustig en slaapt het veel van de tijd. Daarbij is het belangrijk om te beseffen dat we veel geduld nodig hebben. We nemen +/- 3 uur de tijd om alles op de foto te krijgen.

Heb je interesse? Neem dan contact op voor een Newborn shoot in de studio!

Sluit Menu